slider-kippen-09
slider-kippen-07
slider-kippen-08
slider-kippen-06
slider-kippen-05
slider-kippen-03
slider-kippen-01

Het idee van Prostafeed – beter voer voor een lagere kostprijs

Prostafeed is partner voor pluimveehouderijbedrijven die zelf hun voer maken.

Wij leveren de kennis en producten om uw productie stabieler, makkelijker en economischer te laten draaien.

Wij zien twee belangrijke voordelen van eigen voerproductie:

  • Ten eerste worden kosten voor productie en overhead van mengvoerbedrijven vermeden en kunnen rechtstreeks aangevoerde grondstoffen optimaal tot waarde worden gebracht.
  • Ten tweede hebben we de mogelijkheid om de voersamenstelling voor uw bedrijf te optimaliseren afhankelijk van wat er in de stal gebeurt.

Prostafeed staat voor eenvoudig zelf voer maken waardoor het in de stal beter draait en er onder de streep meer geld overblijft.

Diergezondheid staat bij ons op nummer 1. Door een verbetering van de diergezondheid wordt het werk gemakkelijker en plezieriger, worden de kosten verlaagd en de opbrengsten verhoogd.

Goede voeding is de basis voor diergezondheid. Prostafeed stuurt de diergezondheid met de voeding. Wij zijn er van overtuigd dat de aanwezige kennis om via voeding dieren gezond te houden nog maar matig toegepast wordt in de veehouderij. Hier is veel winst te halen en dit is de basis voor een stabiele productie.

Prostafeed is een bedrijf van specialisten. Specialisten met jaren ervaring in de veehouderij en veevoedingssector. Onze producten laten wij produceren op onze specificatie bij gerenommeerde partners in de veevoederwereld. Wij leveren premixen en base-mixes toegesneden op realisatie van het meest economische eindresultaat.

Prostafeed heeft haar basis in Nederland en Polen. Neem vrijblijvend contact op met:

Cees van der Wel | +31651833688 | cvanderwel@prostafeed.com
Marcel Luttikhuis | +48604598115 | info@prostafeedpolska.pl